Jogjakarta - Batu
Blijf op de hoogte en volg Fam Haagen
27 Mei 2013 | Indonesië, Bumiaji
De treinreis, die dit keer slechts 4 uur duurde, was weer mooi. Wj vinden het reizen met de trein zeer comfortabel. (Met uitzondering van de sanitaire voorziening, maar hier zullen we op deze plaats niet verder over uitweiden) Geen file en je ziet mee van het mooie afwisselende landschap.
Na de treinreis zijn we met de bus naar Batu gereden. Batu ligt in de bergen. Het landschap veranderde met meer terrassen, bomen, rivieren en watervalletjes. Naarmate we hoger kwamen (we zitten op ruim 2.000 meter hoogte) werd het mistiger en frisser.
Batu is het dorp waar papa het laatste (op Indonesië) heeft gewoond.
Aangekomen in het hotel zijn we direct naar de Spa gegaan en hebben genoten van pedicure, voetreflex- en lichaamsmassage. Heerlijk ontspannend.
Morgen staat de familiedag op het programma. We vertrekken rond 09.00 uur met een privé chauffeur. We kijken uit naar de verhalen van papa.
27 Mei 2013 - 17:47
Gigi:
Wat een mooie reis, voor morgen de familiedag heel veel plezier gewenst en ik hoop dat jullie vinden wat je zoekt! -
27 Mei 2013 - 21:31
Chantal De Groot:
Wauw, geweldig om jullie mooie en bijzondere reisverslagen te lezen. En wat heerlijk om zo'n dag af te sluiten met een Spa behandeling. Hier in Berlicum alles goed, morgen begint de avond 4-daagse... :)! Veel plezier en voor morgen een mooie en bijzondere dag toegewenst. Veel groetjes Jan-Hein, Chantal, Femke, Lotte en Hein -
28 Mei 2013 - 07:29
Paula Lucas Jan:
Jongens een geweldig avontuur met historische waarden. Het wordt steeds spannender. We hopen dat jullie allemaal tegenkomen hetgeen je naar op zoek bent.
We blijven jullie volgen. -
29 Mei 2013 - 21:48
Bianca:
Lieve mensen,
Bijzondere verhalen wat wij mogen lezen.
Het moet wel iets heel bijzonders zijn...
Geniet van de dag en van elkaar.
Liefs bianca en de kids x -
31 Mei 2013 - 10:02
Marijn:
Ha die Roberto en familie,
Leuk om jullie avonturen na te lezen zo. Erg herkenbaar! Ik ben benieuwd hoe Batu is bevallen en vergeet vooral niet veel te relaxen op het laatste stukje!